Personvern

Personvern

Ditt personvern er viktig for Breitind Sport og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger på breitindsport.no skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personopplysningsloven.

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

1. Behandlingsansvarlig

Breitind Sport AS
Bøveien 508
8470 Bø i Vesterålen
Epost: smaafisk@gmail.com

Org.nummer: 924 65 9076 MVA Foretaksregisteret

2. Hvilke opplysninger samles inn

I forbindelse med salg av produkter gjennom vår nettbutikk breitindsport.no, samler vi inn nødvendig informasjon om deg som kunde for å kunne gjennomføre handelen. Dette er informasjon som bla. navn, epostadresse, adresse og telefonnummer.

3. Hvordan lagrer vi informasjon om deg

Vår e-handelsplattform er bygget på Shopify. Data om våre kunder lagres i sikker database som driftes av Shopify.

4. Underleverandører

Vi benytter oss også av tjenester levert av tredjeparter, hovedsakelig for håndtering og gjennomføring av betalinger. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

VIPPS:
Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

5. Kommunikasjon mellom oss og deg som kunde

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

6. SSL-kryptering

For din egen sikkerhet startes automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon hver gang du besøker vårt nettsted. Du kan kontrollere dette ved å se etter «https» i adresselinjen øverst i din nettleser. Ved å klikke på hengelåsikonet får du mer informasjon om vårt SSL-sertifikat.

7. Innsyn og retting

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene som vi har innhentet om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss via epost til adressen breitindsport@gmail.com. Vi vil forsøke å svare på din henvendelse så fort som mulig.

8. Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

9. Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.