Gavetips

Gaveideer til Friluftsinteresserte hos Breitind Sport

Å finne den perfekte gaven til friluftsinteresserte kan være en spennende opplevelse. Hos Breitind Sport er vi dedikert til å tilby et bredt utvalg av utstyr og produkter som vil glede enhver elsker av naturen. Enten det er til en ivrig turgåer, fjellklatrer, syklist eller en generell naturelsker, har vi gaveideer som vil inspirere til nye eventyr utendørs.

1. Allsidige Tursko

Gi føttene det de trenger for å takle ulendt terreng med vårt utvalg av allsidige tursko. Våre sko er laget for å gi både komfort og ytelse, slik at mottakeren kan utforske naturen med stil og selvtillit.

 

2. Funksjonelle Ryggsekker

Enten det er en dagstur eller en lengre ekspedisjon, er en god ryggsekk uunnværlig. Vi tilbyr et utvalg av ryggsekker med smarte funksjoner og god bærekomfort, slik at man kan bære alt nødvendig utstyr med letthet.

 

3. Kvalitetsklær for Utendørsaktiviteter

For å få mest mulig ut av tiden utendørs, er det viktig å ha riktig bekledning. Vårt sortiment av tekniske klær, som vindtette jakker, fukttransporterende basislag og varme gensere, vil holde friluftsinteresserte komfortable i alle værforhold.

 

4. Campingutstyr

For de som liker å tilbringe netter under stjernene, har vi en rekke campingutstyr, inkludert telt, soveposer og campingstoler. Med vårt utstyr kan de oppleve naturen på en komfortabel måte.

 

5. Eventyrinspirerte Accessories

Fra solbriller til termoser og kompasser, vi har en rekke små accessories som kan være flotte gaver for friluftsinteresserte. Disse små tingene kan gjøre turen mer praktisk og underholdende.

 

6. Gavekort

Hvis du er usikker på nøyaktig hva mottakeren trenger eller ønsker, er et gavekort fra Breitind Sport en flott gaveide. La dem velge sitt eget utstyr og tilbehør, slik at de får akkurat det de trenger.

 

Breitind Sport er din destinasjon for alt friluftsrelatert utstyr og tilbehør. Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til friluftsinteresserte i livet ditt. Uansett om det er til en spesiell anledning eller bare for å vise din omsorg, kan du stole på oss for kvalitetsprodukter som vil berike deres opplevelser i naturen.

Utforsk vårt utvalg av gaveideer for friluftsinteresserte i dag, og gi en gave som inspirerer til nye eventyr og minner i friluftslivet.

 

Til den turglade!

De beste julegavene er de som inspirerer til å dra mer på tur! Enten det er til en erfaren turgåer eller en som har ytret ønske om å bli mer aktiv iløpet av det kommende året.

Vi har samlet et knippe gode tips til den turglade!

1 av 8

Til den treningsglade!

Ta din aktive livsstil til nye høyder med våre inspirerende gavetips til den treningsglade!

Vi vet at en aktiv hverdag er viktig, og alle former for trening er velkomne. Enten du allerede kjenner noen som lever et aktivt liv, eller du ønsker å motivere noen til å bli mer aktiv, har vi satt sammen en nøye utvalgt samling produkter. Utforsk vårt utvalg av gavetips og finn det perfekte utstyret som vil bidra til en enda mer aktiv hverdag.

Du finner at fra treningstilskudd, gode løpe eller treningssko, vektvest, trenings strikk og mye, mye mer!

Gi en gave som inspirerer til bevegelse og velvære – den perfekte måten å styrke helsen til de du bryr deg om!

1 av 8

Gavetips til friluftsbarnet!

De fleste barn liker å være ute i naturen. Og med riktig utstyr er det ingenting som står i veien for å dra på oppdagelsesferd uansett om det er i hagen eller i marka.

Vi har samlet våre beste gavetips til friluftsbarnet!

1 av 8

Til hverdagshelten

Gi en hjertevarm gave til hverdagshelten i ditt liv, uansett hvem det er.

Utforsk vår nøye utvalgte samling av praktiske og sjarmerende gavetips som passer perfekt inn i den travle hverdagen. Fra boka 'Bøfjerding' til deilige pyjamasbukser, pålitelig På Stell såpe, allsidig Gorilla-tape, komfortable boxere, myke sokker og trendy t-skjorter - vi har samlet alt på ett sted. Gjør gavelisten enklere og mer meningsfull med gaver som virkelig teller. Overrask din hverdagshelt og la dem føle hvor mye de betyr for deg. Handle nå og finn den perfekte gaven som vil lyse opp deres dag!

1 av 8

Til camperen

Kjenner du noen som nesten ikke klarer vente til helgen kommer hvor de kan pakke sekken å komme seg avgårde for å nyte en natt eller to ute i den fri natur?

Da har vi samlet noen gode gavetips i denne kategorien som kan passe til disse.

1 av 8

Gavetips under 500,-

Vi har samlet våre aller beste gavetips som faller under 500,-

Det kan være alt i fra turutstyr til sokker. Det viktigste er ikke å få noe, men å gi. Og de som mottar gaven vil sette pris på den uansett hvilken prislapp som stod på da du kjøpte den.

Julen har blitt så veldig materialistisk, derfor prøver vi å hjelpe dere til å finne også de rimeligere alternativene til gaver. Det er bedre å gi noe de vil sette pris på eller kommer til å bruke, enn å gi dem noe de bare kommer til å sette i et skap og glemme bort.

1 av 8

Gavetips under 300,-

Vi har samlet våre aller beste gavetips som faller under 300,-

Det kan være alt i fra turutstyr til sokker. Det viktigste er ikke å få noe, men å gi. Og de som mottar gaven vil sette pris på den uansett hvilken prislapp som stod på da du kjøpte den.

Julen har blitt så veldig materialistisk, derfor prøver vi å hjelpe dere til å finne også de rimeligere alternativene til gaver. Det er bedre å gi noe de vil sette pris på eller kommer til å bruke, enn å gi dem noe de bare kommer til å sette i et skap og glemme bort.

1 av 8

Gavetips til de minste

Enten de er helt ny til verden eller begynner å nærme seg sitt aller første år, våre minste verdensborgere fortjener fine gaver. Gjerne gaver som kan tas vare på, arves videre til fremtidige søsken, som kan brukes år etter år etter år.

Ved kjøp av klær i gaver til babyer anbefaler vi alltid å gå minst 2 størrelse større enn hva de faktisk bruker akkurat nå. Spør mamma eller pappa, de har som regel kontroll på hva barnet bruker og hva slags størrelser de trenger mer av.

1 av 8