Om oss

Velkommen til Breitind Sport i Bø, Vesterålen!

Breitind Sport er din destinasjon for friluftsutstyr i Bø i Vesterålen. Vår butikk, som er beleilig plassert i underetasjen på Vinjegården Kjøpesenter, er stolt av å tilby en skreddersydd opplevelse for lokale kunder og tilreisende i dette fantastiske naturområdet. Med vår lidenskap for utendørslivet ønsker vi å gi deg ekspertkunnskap og personlig service, samt et omfattende utvalg av produkter som dekker dine turbehov uansett ferdighetsnivå eller interesse.

Katie og Beate bak disken

Møt Teamet Vårt:

Våre dedikerte medarbeidere er her for å hjelpe deg. Til venstre har du vår eier, Katie, en kreativ kraftpakke som startet Småfisk AS i 2015 og senere utvidet til å inkludere Breitind kids og sportsutstyr. Hennes motto er "Det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg sikkert," og dette gjenspeiler seg i vår lidenskap for å utforske og dele kunnskapen med deg.
Til høyre har du Beate, en ekspert innen markedsføring og kampanjer, som har en unik evne til å gjennomføre ideer med entusiasme. Begge er dedikerte friluftsentusiaster og eksperter på våre produkter, og de gleder seg til å hjelpe deg med å finne det du trenger.
Butikken vår

Vårt Løfte:

Breitind Sport er mer enn bare en butikk; vi er en lokal faghandel for bøfjerdinger. Som medlem av Stadion Sport-kjeden, har vi tilgang til et bredt spekter av kvalitetsprodukter. Vårt fokus er kvalitet, enestående kundeservice og samarbeid med lokalsamfunnet. Vi jobber hardt hver dag for å være den beste butikken for Bø, og vi setter stor pris på din hjelp og støtte.

Velkommen til Breitind Sport, din lokale partner for friluftseventyr i Bø i Vesterålen!

Butikken vår
Butikken vår
Tusen takk for at dere velger å handle hos oss!